Автори Објави од youngeco

youngeco

11 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ

Високи се шансите да останеме невработени во иднина! (I)

При отворањето на Светскиот економски форум во 2016 година, основачот на овој собир Klaus Schwab истакнувајќи дека сме на почетокот на една револуција која...