Автори Објави од youngeco

youngeco

11 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ

The odds of staying unemployed in future are high! (I)

При отворањето на Светскиот економски форум во 2016 година, основачот на овој собир Klaus Schwab истакнувајќи дека сме на почетокот на една револуција која...