Тагови ВМРО-ДПМНЕ

Таг: ВМРО-ДПМНЕ

Анализа на економската програма на ВМРО-ДПМНЕ

Ова е вториот дел од анализата на економските програми на најголемите политички субјекти во Република Македонија, која ја анализира програмата наречена „Обнова на Македонија“ на...