Тагови дигитализација

Таг: дигитализација

Предлог стратегија за дигитализација на Република Македонија

Изминатата 2019 година, на клупите на Економскиот Факултет - Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, на предавањата по предметот Економско планирање и под...