Тагови изборна програма

Таг: изборна програма

Анализа на економската програма на ВМРО-ДПМНЕ

Ова е вториот дел од анализата на економските програми на најголемите политички субјекти во Република Македонија, која ја анализира програмата наречена „Обнова на Македонија“ на...

Анализа на економската програма на СДСМ

Изборната кампања традиционално е период кога партиите се расфрлаат со најразлични ветувања. Малку од нив се остваруваат, или дури и споменуваат по завршувањето на...