Тагови СДСМ

Таг: СДСМ

Анализа на економската програма на СДСМ

Изборната кампања традиционално е период кога партиите се расфрлаат со најразлични ветувања. Малку од нив се остваруваат, или дури и споменуваат по завршувањето на...