Видеа за сите! Едноставен и илустриран приказ на најзначајните економски категории, интересни дебати и интервјуа.

Што е Covid-19 (Коронавирус)?

Во декември 2019 кинеските власти го известија светот дека постои вирус кој се шири низ нивното општество. Во месеците кои следеа, тој се прошири...